Het beste en snelste dakdekkersbedrijf van Nederland

Daklekkage Rotterdam

Wij zijn de specialist op het platte of het schuine dak. Of jouw dak nu toe is aan een dakrenovatie, dakreparatie of het plaatsen van dakisolatie, wij helpen je graag met vrijblijvend advies op maat!

  • Deskundige dakdekkers
  • 24/7 bereikbaar
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Transparante communicatie

Plan adviesgesprek

Plan binnen één minuut een vrijblijvende afspraak in met een ervaren specialist.

Een afspraak is vrijblijvend en zonder verplichtingen

Daklekkage in Rotterdam

Bent u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam omdat u last heeft van een daklekkage? Dan komen wij langs om u te helpen. Afhankelijk van de ernst van de daklekkage en de staat van uw dak kunt u de daklekkage plaatselijk laten dichten. U kunt er ook voor kiezen om de volledige dakbedekking te vervangen. Als de daklekkage niet alleen uw plafond en dakbedekking, maar is ook de dakconstructie heeft beschadigd, dan is het misschien zelfs nodig om een volledig nieuw dak te plaatsen.

Offerte aanvragen

Daklekkage Rotterdam

Bij een daklekkage is het belangrijk dat er snel wordt gehandeld. Om te bepalen wat voor u de beste oplossing is, kunnen wij het dak ook inspecteren. Dan wordt gekeken naar de kwaliteit van het dak en de dakconstructie. Zo weet u direct wat de conditie van uw dak is en of het nodig is om de volledige dakbedekking te laten vervangen. Zo voorkomt u hoge kosten op de langere termijn. Ook zijn wij gespecialiseerd in het snel en effectief opsporen van de lekkage.

Na inspectie van het dak geven wij u professioneel advies wat u het beste kunt doen. Het lijkt meestal de goedkoopste oplossing om het dak te repareren, maar soms kan dat op de langere termijn juist een duurdere oplossing zijn. Want als uw dak echt aan vervanging toe is, zal u met een steeds opnieuw te maken met lekkages.

Wij lossen uw probleem op

Wij helpen u met uw daklekkage aan uw woning, schuur of bedrijfspand in Rotterdam. Onze bekwame dakdekkers zijn bekend met elk soort dak en dakbedekking zoals hellende of platte daken, dakpannen, EPDM of bitumen. Wij zorgen ervoor dat de lekkage snel is opgespoord en dat het gehele dak zo snel mogelijk weer volledig waterbestendig is.

Offerte aanvragen

Meer dan 30 jaar ervaring op het platte en schuine dak

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte op maat

Offerte aanvragen

Vul ons offerteformulier in en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren dakdekkers.

Uniekdak B.V.

Wij zijn de specialist op het platte of het schuine dak. Of jouw dak nu toe is aan een dakrenovatie, dakreparatie of het plaatsen van dakisolatie, wij helpen je graag met vrijblijvend advies op maat!

  • Deskundige dakdekkers
  • 24/7 bereikbaar
  • Hoge kwaliteit materialen
  • Transparante communicatie
Of bel direct: 030 227 3241

Hoge klanttevredenheid

google
Chris Rijksen
14 november 2023

Zolderdak volledig gerenoveerd inclusief nieuwe isolatie, weer topwerk geleverd! 3 dagen gepland vanwege het weer en met 5 man flinke dag doorwerken en alles afgekregen in 1 dag. Vriendelijke mannen, werken zeer netjes en alles weer netjes opgeruimd. Zeker een aanrader!

google
Regio R2recycling
9 augustus 2023

Heel fijn bedrijf. Fijn contact en goed in hun afspraak

google
郭春令
4 mei 2023

Good team! They worked hard and completed the job fast. When they came to our house, found that there were more to be replaced, they discussed with us immediately and gave a new quote in a short time, they completed the job within the planned time. At the same time, they fixed the roof for our neighbor, and they still managed to finish all two projects earlier than expected. The men are kindly and easy to communicate. In the last day, we found the "koepel" (skylight) is not what we asked, they can also sit down and discuss, finally we find a solution for it. They will replace the lock with a spindle, when it is ready, so that I can both have access to the roof and still use it for ventilation. The lady in the office is professional in cost estimation and can explain clearly about the quote. Expect from that, the communication was really bad. I understood that she didn't know what was going on because she was in the office, but she even didn't listen, didn't try to understand it and find a solution, she looks like my boss.

google
A. Moekiran
29 april 2023

Vakkundig werk afgeleverd aan mijn plat dak. Zeer tevreden met het resultaat! Ook prettige en duidelijke communicatie. Professionele toppers!

google
Pyrotje010
6 april 2023

Prima vak lui werken hard vriendelijk optijd perfect werkt afgeleverd zeer te vreden

google
Ruben Cornelisse
3 maart 2023

vakkundig en kwaliteit en actiebereidheid heel goed, leuk en goed team samen. Samenwerken met klant perfect, communicatie met kantoor ook prima. Wel duur, maar daar krijg je dus een heleboel voor terug!

google
re ha
17 februari 2023

Platte daken opnieuw laten bedekken, ondanks tegenvallend weer hebben de jongens perfect en goed werk geleverd, Dakbedekking kan er wel weer 30 jaar tegen

google
olivier baarslag
30 november 2022

Bij mij zijn de dakpannen vervangen, alle werkzaamheden binnen een dag klaar en weer netjes opgeleverd.

Ivm lekkage hebben we Uniekdak om advies gevraagd. Zij konden nog dezelfde dag komen kijken. Door gebruik te maken van camera inspectie werd geconstateerd dat de lekkage niet afkomstig was van het dak maar van de cv leiding. We zijn zeer tevreden over de goede en vlotte service.

google
Daan
17 oktober 2022

Erg tevreden over Dak Uniek! De jongens kwamen mooi op tijd, met als doel om het lood van de dakkapel te vervangen. Bij het starten vd werkzaamheden bleek de kapel echter grotendeels rot. Daar hebben ze duidelijke foto’s van gemaakt en in goed overleg tot een nieuw plan van aanpak gekomen. Verder hebben ze als service nog een aantal dakpannen vervangen. Erg goed.

google
Robbert Stokmans
15 oktober 2022

Uniekdak BV ingeschakeld voor een dakinspectie aangezien ik een lek had. Zelf dacht ik dat een schoorsteenrenovatie nodig was. Uniekdak heeft mij zeer goed geholpen en veel geld bespaard door mij te informeren dat een schoorsteenrenovatie niet nodig was (volgens andere dakdekker was dit wel nodig). Kortom, topservice. Als ik ooit nog een klus op mijn dak heb weet ik dus bij wie ik moet zijn. Achteraf ben ik ook nog netjes opgebeld voor verder advies.

google
Rina van Bart
4 oktober 2022

Wij zijn uitermate tevreden over Uniekdak B.V., zij zijn alle beloftes nagekomen en hebben meer dan uitstekend werk geleverd

google
Leo van Kuijk
26 september 2022

Hard werkende aardige mannen. Nokpannen vervangen incl. ruitermat + ventilatiesysteem met flexx dichtgezet.

google
Ico Veenstra
11 augustus 2022

Super werk. Beleefde hard werkende mannen.

google
Maarten van Weeghel
13 april 2022

Uniekdak is een zeer professioneel bedrijf. Voor ons jaren '30 huis hebben zij in eerste instantie het lood van de schoorstenen vervangen. Na inspectie van de dakkapel bleek het dak in zeer slechte staat, wat Uniekdak met duidelijke filmpjes laat zien (ik ga niet zelf het dak op, en dat hoeft dus ook niet). Na reparatie tonen zij weer een filmpje van het resultaat. Ook bij kleinere reparaties (nieuw hoedje op het pijpje van de ventilator) volgen zij dezelfde procedure. De responsetijd is altijd goed, waarna snel een afspraak tot reparatie wordt ingepland. Aanrader!

google
Alex Mayers
6 april 2022

Goede communicatie, voor/tijdens en na de werkzaamheden. Heldere offerte. Na de werkzaamheden aanpassing van de werkelijke arbeidsuren dus heel transparant. Aanrader!

google
sander Boudewijns
4 april 2022

Project: Vervangen van dakpannen en daklood, reparatie schade vogels en plaatsen van vogelwering. Alvorens zonnepanelen te laten plaatsen op ons huis wilde we eerst een dakinspectie laten uitvoeren. Hiervoor zijn we terecht gekomen bij Uniekdak, zij hebben het dak grondig op verschillende punten gecontroleerd en daarbij kwam naar voren dat de bestaande dakpannen, gezien hun leeftijd, inmiddels water begonnen door te laten en heel poreus zijn geworden. Daardoor waren er al redelijk wat dakpannen gebroken en was de kans op lekkage in de toekomst groot. Ook was het daklood niet best meer en vertoonde scheuren en was aan vervanging toe. Ook bleek er aan de isolatie onder de dakpannen veel schade te zijn door vogels die daar nesten maken en de boel slopen. Glenn van Uniekdak heeft ons geadviseerd om de aanwezige schade te laten repareren, daklood en dakpannen te vervangen en gelijk vogelwering te laten installeren zodat vogels vervolgens niet meer onder de pannen kunnen. Na een keurige offerte te hebben ontvangen hebben wij (samen met de buren) opdracht gegeven om deze uit te laten voeren. Met een team van 6-7 man zijn ze in totaal 3 dagen bezig geweest om alle reparaties uit te voeren en vervolgens alles te vernieuwen. De mannen werken netjes, zijn beleefd en zijn netjes iedere dag op tijd. Ook werden de oude dakpannen en ander afval keurig in een container afgevoerd. Als bijlage heb ik foto's van de situatie vooraf en achteraf toegevoegd. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Uniekdak ... mannen bedankt!!!

google
Annelies de Meij
28 maart 2022
google
Annemarie
18 december 2021

Leuke hardwerkende jonge gasten die keurig werk afleveren en meedenken over oplossingen. Communicatie over planning was ook top. Toen ze door de file een kwartiertje later waren werden we zelfs gebeld. Zeer aanbevolen.

google
Ralph Bindels
21 november 2021

Na enkele zeer slechte ervaringen met malafide 'dakdekkers' bedrijven via buren in de straat bij Uniekdak uitgekomen. Stap voor stap zijn we alle problemen langsgelopen waarna Glenn oplossingericht te werk ging. In deze oplossingen kon ik me goed vinden, waarna twee weken na het eerste contact er een mooi dak op lag.

google
Jolanda Coraij
7 november 2021

Perfect werk afgeleverd door UniekDak binnen een paar weken na hulpvraag in IJsselstein (Achterveld). Diverse opdrachten volgden in de wijk Achterveld te IJsselstein. Werkzaamheden: voor- en achterzijde dakpannen vervangen, gevelbeplating van dakkapellen vervangen (voor en achter), lekkage goot verholpen, nieuwe dakbedekking op één dakkapel en lekkageplek aan dakbeschot hersteld in iets meer dan twee dagen tijd. Door positieve, professionele en snelle manier van werken leverde dit aansluitend werkzaamheden op bij buren met nagenoeg dezelfde taken. In één week drie huizen een nieuw pannendak, dakkapellen bijna nieuwe look (kozijnen niet vervangen) en (bijna) lekkages verholpen. Ik ben mezelf erg dankbaar dat ik ze gebeld heb. Positieve reviews die te vinden zijn van UniekDak B.V. zijn oprecht en wederom waargemaakt.

google
Salman Khan
1 juli 2021

We had our roof leaking after a bad storm and invited UniekDak for a quotation to fix. Not only were they very professional in their serivice but the gentleman who came to our house took the opportunity to just fix the problem as a courtsey call - Free of charge! As if this wasn't good enough, their office called and offered to come back in week's time and reapply the fix with proper materials - again as a courtsey!! We are super impressed by their service and would recommend to everyone.

google
Evert Schmohl
22 juni 2021

In goed overleg is lichtkoepel vervangen . Loodslabben dakkapel vernieuwd.

google
Monsieur B.
10 juni 2021

Na meerdere bedrijven te hebben laten kijken naar m'n dak was ik vanaf het begin al meteen onder de indruk van Glen van Uniekdak BV. De enige dakdekker die ik tegen ben gekomen die de tijd nam om te luisteren naar onze wensen, de tijd nam voor een gedegen analyse van de situatie, de enige die kwetsbare plekken actief signaleerde en - zeker niet onbelangrijk - helder, en duidelijk communiceert over de (on)mogelijkheden en keuzes die we hadden te maken met onze dakrenovatie. De klus was sneller dan gepland geklaard waarbij we zowel van tevoren als tijdens de klus werden betrokken over wat er moest gebeuren, en waarom. Er werd actief meegedacht over wat de beste oplossing zou zijn en wat een effectieve, duurzame manier is om het probleem goed op te lossen (en voor een goede prijs). Uniekdak BV. en in het bijzonder Glen raad ik van harte aan voor uw dakrenovatie of - reparatie!

google
Michiel Verduijn
29 april 2021

Grote lekkage gemeld en dezelfde dag op de stoep om het te verhelpen. Dat is klantgerichte service!

google
Herman Ekelschot
31 maart 2021

Ik wil Uniekdak van harte aanbevelen. Heel prettig dat ze voor de reparatie eerst komen kijken wat er aan de hand is. Middels een foto en een filmpje kregen we een goed beeld van wat er met de nokvorsten aan de hand was. Daarna een keurige offerte gehad. Binnen een week al was het probleem deskundig verholpen. Absoluut een aanrader en fijn dat Maureen altijd bereid was om vragen te beantwoorden.

google
D J
31 maart 2021

Prettig bedrijf om zakken mee doen. Mijn opdracht was reparatie van nokvorsten en rondom schoorsteen opnieuw lekvrij maken. Eerst is medewerker van Uniedak bij mee langskomen om dakinspectie uitvoeren en nog het zelfde dag een offerte via email ontvangen. Alles is gegaan volgens afspraken. Medewerkers waren netjes optijd, vriendelijk en vakkundig. Ik raad zeker dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet, D.J

google
Murtah Shannon
23 maart 2021

Na wat slechte ervaringen met andere bedrijven zijn wij bij Uniekdak uitgekomen, wat een opluchting! Betrouwbaar, betrokken en professionele dienstverlening. Ook toonde zij zich felxibel door onverwachtte problemen snel en adequaat op te lossen. Glen, Walid en Melvin zijn toppers en wij zijn erg blij met ons nieuwe dak!

Na prutswerk van een andere leverancier voor de VVE het dak opnieuw laten repareren door Uniekdak. Zeer Sterke Service! Inspectie en nette offerte waren snel binnen. De start werkzaamheden en afronding van het project waren nog eens ook sneller dan gepland. Vriendelijke en correcte werklui en zelfs als leek is het duidelijk dat er professioneel werk geleverd is. Moet er werk aan het dak gedaan worden? Meteen Uniekdak bellen!

google
Sandy van Koert
10 februari 2021

Veel vogelnesten verwijderd, vogelwering geplaatst, isolatiemateriaal hersteld en kapotte dakpannen vervangen. Zeer goede service, vriendelijke en nette mannen op mn dak gehad. Binnen een week van offerte tot werkzaamheden uitgevoerd. Zeer tevreden klant hier! Bedankt mannen!

google
Emanuels
1 februari 2021

Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf ! Komen hun afspraken perfect na ! Gedegen onderzoek vooraf. Goede uitleg aan de hand van ter plekke gemaakte films.Vriendelijke nette werknemers. Ruimen na afloop alle bouwafval op.Reparaties kwalitatief perfect(lekkages opgeheven, 90 m bitumen perfect vervangen, dakgoot naadloos vernieuwd, dakinspectie waarbij 23 kapotte dakpannen verwijderd). Uniek Dak is echt een aanrader ! H.Emanuels , arts

google
Marc van Westerlaak
22 januari 2021

Goede en snelle service (dak vervangen na stormschade), zeer tevreden over Uniekdak!

google
hurm pel
12 januari 2021
google
Siem Doeze Jager
24 december 2020

We hadden last van een lekkage in de badkamer. Toen ik met Uniekdak belde werd ik fijn geholpen en er kon al gauw een monteur komen. De monteur keek even op het dak, legde een paar dakpannen recht (die waren verschoven, waardoor het water onder de pannen kon komen) en de boel was gerepareerd. Ook gaf hij gelijk advies over hoe we het plafond het beste kunnen schilderen als de vocht er uit.is. Totale kosten? Één bakkie pleur. Monteur Glenn was ook een super sympathieke kerel en was erg professioneel. Ik ben verkocht! Ik raad Uniekdak B.V. van harte aan :)

Trots op onze tevreden klanten

Uniekdak B.V.

Wij zetten ons altijd in voor 100% klanttevredenheid. Het is dan ook erg mooi om te zien dat onze klanten dit waarderen. Lees hier onze reviews!

Zolderdak volledig gerenoveerd inclusief nieuwe isolatie, weer topwerk geleverd! 3 dagen gepland vanwege het weer en met 5 man flinke dag doorwerken en alles afgekregen in 1 dag. Vriendelijke mannen, werken zeer netjes en alles weer netjes opgeruimd. Zeker een aanrader!

Heel fijn bedrijf. Fijn contact en goed in hun afspraak

Good team! They worked hard and completed the job fast. When they came to our house, found that there were more to be replaced, they discussed with us immediately and gave a new quote in a short time, they completed the job within the planned time. At the same time, they fixed the roof for our neighbor, and they still managed to finish all two projects earlier than expected. The men are kindly and easy to communicate. In the last day, we found the "koepel" (skylight) is not what we asked, they can also sit down and discuss, finally we find a solution for it. They will replace the lock with a spindle, when it is ready, so that I can both have access to the roof and still use it for ventilation. The lady in the office is professional in cost estimation and can explain clearly about the quote. Expect from that, the communication was really bad. I understood that she didn't know what was going on because she was in the office, but she even didn't listen, didn't try to understand it and find a solution, she looks like my boss.

Vakkundig werk afgeleverd aan mijn plat dak. Zeer tevreden met het resultaat! Ook prettige en duidelijke communicatie. Professionele toppers!

Prima vak lui werken hard vriendelijk optijd perfect werkt afgeleverd zeer te vreden

vakkundig en kwaliteit en actiebereidheid heel goed, leuk en goed team samen. Samenwerken met klant perfect, communicatie met kantoor ook prima. Wel duur, maar daar krijg je dus een heleboel voor terug!

Platte daken opnieuw laten bedekken, ondanks tegenvallend weer hebben de jongens perfect en goed werk geleverd, Dakbedekking kan er wel weer 30 jaar tegen

Bij mij zijn de dakpannen vervangen, alle werkzaamheden binnen een dag klaar en weer netjes opgeleverd.

Ivm lekkage hebben we Uniekdak om advies gevraagd. Zij konden nog dezelfde dag komen kijken. Door gebruik te maken van camera inspectie werd geconstateerd dat de lekkage niet afkomstig was van het dak maar van de cv leiding. We zijn zeer tevreden over de goede en vlotte service.

Erg tevreden over Dak Uniek! De jongens kwamen mooi op tijd, met als doel om het lood van de dakkapel te vervangen. Bij het starten vd werkzaamheden bleek de kapel echter grotendeels rot. Daar hebben ze duidelijke foto’s van gemaakt en in goed overleg tot een nieuw plan van aanpak gekomen. Verder hebben ze als service nog een aantal dakpannen vervangen. Erg goed.

Uniekdak BV ingeschakeld voor een dakinspectie aangezien ik een lek had. Zelf dacht ik dat een schoorsteenrenovatie nodig was. Uniekdak heeft mij zeer goed geholpen en veel geld bespaard door mij te informeren dat een schoorsteenrenovatie niet nodig was (volgens andere dakdekker was dit wel nodig). Kortom, topservice. Als ik ooit nog een klus op mijn dak heb weet ik dus bij wie ik moet zijn. Achteraf ben ik ook nog netjes opgebeld voor verder advies.

Wij zijn uitermate tevreden over Uniekdak B.V., zij zijn alle beloftes nagekomen en hebben meer dan uitstekend werk geleverd

Hard werkende aardige mannen. Nokpannen vervangen incl. ruitermat + ventilatiesysteem met flexx dichtgezet.

Super werk. Beleefde hard werkende mannen.

Uniekdak is een zeer professioneel bedrijf. Voor ons jaren '30 huis hebben zij in eerste instantie het lood van de schoorstenen vervangen. Na inspectie van de dakkapel bleek het dak in zeer slechte staat, wat Uniekdak met duidelijke filmpjes laat zien (ik ga niet zelf het dak op, en dat hoeft dus ook niet). Na reparatie tonen zij weer een filmpje van het resultaat. Ook bij kleinere reparaties (nieuw hoedje op het pijpje van de ventilator) volgen zij dezelfde procedure. De responsetijd is altijd goed, waarna snel een afspraak tot reparatie wordt ingepland. Aanrader!

Goede communicatie, voor/tijdens en na de werkzaamheden. Heldere offerte. Na de werkzaamheden aanpassing van de werkelijke arbeidsuren dus heel transparant. Aanrader!

Project: Vervangen van dakpannen en daklood, reparatie schade vogels en plaatsen van vogelwering. Alvorens zonnepanelen te laten plaatsen op ons huis wilde we eerst een dakinspectie laten uitvoeren. Hiervoor zijn we terecht gekomen bij Uniekdak, zij hebben het dak grondig op verschillende punten gecontroleerd en daarbij kwam naar voren dat de bestaande dakpannen, gezien hun leeftijd, inmiddels water begonnen door te laten en heel poreus zijn geworden. Daardoor waren er al redelijk wat dakpannen gebroken en was de kans op lekkage in de toekomst groot. Ook was het daklood niet best meer en vertoonde scheuren en was aan vervanging toe. Ook bleek er aan de isolatie onder de dakpannen veel schade te zijn door vogels die daar nesten maken en de boel slopen. Glenn van Uniekdak heeft ons geadviseerd om de aanwezige schade te laten repareren, daklood en dakpannen te vervangen en gelijk vogelwering te laten installeren zodat vogels vervolgens niet meer onder de pannen kunnen. Na een keurige offerte te hebben ontvangen hebben wij (samen met de buren) opdracht gegeven om deze uit te laten voeren. Met een team van 6-7 man zijn ze in totaal 3 dagen bezig geweest om alle reparaties uit te voeren en vervolgens alles te vernieuwen. De mannen werken netjes, zijn beleefd en zijn netjes iedere dag op tijd. Ook werden de oude dakpannen en ander afval keurig in een container afgevoerd. Als bijlage heb ik foto's van de situatie vooraf en achteraf toegevoegd. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Uniekdak ... mannen bedankt!!!

Leuke hardwerkende jonge gasten die keurig werk afleveren en meedenken over oplossingen. Communicatie over planning was ook top. Toen ze door de file een kwartiertje later waren werden we zelfs gebeld. Zeer aanbevolen.

Na enkele zeer slechte ervaringen met malafide 'dakdekkers' bedrijven via buren in de straat bij Uniekdak uitgekomen. Stap voor stap zijn we alle problemen langsgelopen waarna Glenn oplossingericht te werk ging. In deze oplossingen kon ik me goed vinden, waarna twee weken na het eerste contact er een mooi dak op lag.

Perfect werk afgeleverd door UniekDak binnen een paar weken na hulpvraag in IJsselstein (Achterveld). Diverse opdrachten volgden in de wijk Achterveld te IJsselstein. Werkzaamheden: voor- en achterzijde dakpannen vervangen, gevelbeplating van dakkapellen vervangen (voor en achter), lekkage goot verholpen, nieuwe dakbedekking op één dakkapel en lekkageplek aan dakbeschot hersteld in iets meer dan twee dagen tijd. Door positieve, professionele en snelle manier van werken leverde dit aansluitend werkzaamheden op bij buren met nagenoeg dezelfde taken. In één week drie huizen een nieuw pannendak, dakkapellen bijna nieuwe look (kozijnen niet vervangen) en (bijna) lekkages verholpen. Ik ben mezelf erg dankbaar dat ik ze gebeld heb. Positieve reviews die te vinden zijn van UniekDak B.V. zijn oprecht en wederom waargemaakt.

We had our roof leaking after a bad storm and invited UniekDak for a quotation to fix. Not only were they very professional in their serivice but the gentleman who came to our house took the opportunity to just fix the problem as a courtsey call - Free of charge! As if this wasn't good enough, their office called and offered to come back in week's time and reapply the fix with proper materials - again as a courtsey!! We are super impressed by their service and would recommend to everyone.

In goed overleg is lichtkoepel vervangen . Loodslabben dakkapel vernieuwd.

Na meerdere bedrijven te hebben laten kijken naar m'n dak was ik vanaf het begin al meteen onder de indruk van Glen van Uniekdak BV. De enige dakdekker die ik tegen ben gekomen die de tijd nam om te luisteren naar onze wensen, de tijd nam voor een gedegen analyse van de situatie, de enige die kwetsbare plekken actief signaleerde en - zeker niet onbelangrijk - helder, en duidelijk communiceert over de (on)mogelijkheden en keuzes die we hadden te maken met onze dakrenovatie. De klus was sneller dan gepland geklaard waarbij we zowel van tevoren als tijdens de klus werden betrokken over wat er moest gebeuren, en waarom. Er werd actief meegedacht over wat de beste oplossing zou zijn en wat een effectieve, duurzame manier is om het probleem goed op te lossen (en voor een goede prijs). Uniekdak BV. en in het bijzonder Glen raad ik van harte aan voor uw dakrenovatie of - reparatie!

Grote lekkage gemeld en dezelfde dag op de stoep om het te verhelpen. Dat is klantgerichte service!

Ik wil Uniekdak van harte aanbevelen. Heel prettig dat ze voor de reparatie eerst komen kijken wat er aan de hand is. Middels een foto en een filmpje kregen we een goed beeld van wat er met de nokvorsten aan de hand was. Daarna een keurige offerte gehad. Binnen een week al was het probleem deskundig verholpen. Absoluut een aanrader en fijn dat Maureen altijd bereid was om vragen te beantwoorden.

Prettig bedrijf om zakken mee doen. Mijn opdracht was reparatie van nokvorsten en rondom schoorsteen opnieuw lekvrij maken. Eerst is medewerker van Uniedak bij mee langskomen om dakinspectie uitvoeren en nog het zelfde dag een offerte via email ontvangen. Alles is gegaan volgens afspraken. Medewerkers waren netjes optijd, vriendelijk en vakkundig. Ik raad zeker dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet, D.J

Na wat slechte ervaringen met andere bedrijven zijn wij bij Uniekdak uitgekomen, wat een opluchting! Betrouwbaar, betrokken en professionele dienstverlening. Ook toonde zij zich felxibel door onverwachtte problemen snel en adequaat op te lossen. Glen, Walid en Melvin zijn toppers en wij zijn erg blij met ons nieuwe dak!

Na prutswerk van een andere leverancier voor de VVE het dak opnieuw laten repareren door Uniekdak. Zeer Sterke Service! Inspectie en nette offerte waren snel binnen. De start werkzaamheden en afronding van het project waren nog eens ook sneller dan gepland. Vriendelijke en correcte werklui en zelfs als leek is het duidelijk dat er professioneel werk geleverd is. Moet er werk aan het dak gedaan worden? Meteen Uniekdak bellen!

Veel vogelnesten verwijderd, vogelwering geplaatst, isolatiemateriaal hersteld en kapotte dakpannen vervangen. Zeer goede service, vriendelijke en nette mannen op mn dak gehad. Binnen een week van offerte tot werkzaamheden uitgevoerd. Zeer tevreden klant hier! Bedankt mannen!

Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf ! Komen hun afspraken perfect na ! Gedegen onderzoek vooraf. Goede uitleg aan de hand van ter plekke gemaakte films.Vriendelijke nette werknemers. Ruimen na afloop alle bouwafval op.Reparaties kwalitatief perfect(lekkages opgeheven, 90 m bitumen perfect vervangen, dakgoot naadloos vernieuwd, dakinspectie waarbij 23 kapotte dakpannen verwijderd). Uniek Dak is echt een aanrader ! H.Emanuels , arts

Goede en snelle service (dak vervangen na stormschade), zeer tevreden over Uniekdak!

We hadden last van een lekkage in de badkamer. Toen ik met Uniekdak belde werd ik fijn geholpen en er kon al gauw een monteur komen. De monteur keek even op het dak, legde een paar dakpannen recht (die waren verschoven, waardoor het water onder de pannen kon komen) en de boel was gerepareerd. Ook gaf hij gelijk advies over hoe we het plafond het beste kunnen schilderen als de vocht er uit.is. Totale kosten? Één bakkie pleur. Monteur Glenn was ook een super sympathieke kerel en was erg professioneel. Ik ben verkocht! Ik raad Uniekdak B.V. van harte aan :)

Jouw weg naar  advies op maat

Wij werken graag met transparante en duidelijke communicatie. Geen kleine lettertjes en onverwachte onkosten!

Offerte aanvragen

Start een aanvraag in jouw regio

Ben je op zoek naar een deskundig dakdekker in jouw regio? Begin hier je aanvraag, we staan klaar voor je in Zuid- en Midden Nederland!