Over ons

U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen. 

Over ons

Uniekdak BV is een dakdekkersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het dak. U kunt de klus zo gek niet verzinnen, of wij hebben hem met succes uitgevoerd. We hebben in al die jaren er dan ook veel tevreden klanten bij gekregen. 

Hierdoor hebben we natuurlijk wel een naam en reputatie hoog te houden. En daar werken we iedere dag hard aan. Wij zetten alleen de beste vaklui in, met grote deskundigheid en een goed gevoel voor uw wensen. Daarom hebben wij al meer dan 61 positieve reviews 

Zolang het met uw dak te maken heeft, staan wij voor u klaar!

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Wat kan Uniekdak allemaal doen?

Het doel van onze onderneming is om ervoor te zorgen dat uw dak, uw huis en het leven daarin perfect beschermt. Wij zorgen er voor dat wij uw dak werkzaamheden snel, met de beste vaklui en de beste materialen, tegen een scherpe prijs kunnen uitvoeren.

Denk aan renovaties, dakbedekking, lood & zinkwerk, schoorsteen renovaties, nokvorsten en vogelwering. Ook kunt u ons inzetten voor onderhoud en reinigingen. En eigenlijk voor alle andere klussen op en rondom uw dak.

Omdat het voor u en ons belangrijk is dat een klus op topniveau wordt uitgevoerd zonder dat u daar veel overlast door ervaart, zorgen wij altijd voor een grondige voorbereiding en een efficiënte manier van werken. 

Uniekdak in getallen

In 30 jaar tijd kunnen wij inmiddels zeer mooie cijfers laten zien:

  • Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Wij voeren jaarlijks meer dan 250 dakrenovaties uit
  • Jaarlijks verhelpen wij meer dan 900 lekkages
  • We hebben daarmee meer dan 4500 tevreden klanten 

Wilt u ook in dit rijtje komen te staan? Vraag dan nu een gratis dakinspectie of een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over ons bedrijf? Stuur een e-mail naar info@uniekdak.nl en wij komen er op terug.

 

Vraag een offerte aan