Nieuw pannendak leggen

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Nieuw Pannendak​

Nieuw pannendak nodig? Als u een nieuw huis aan het bouwen of een oud huis grondig aan het renoveren bent, dan is het fijn om te weten dat uw nieuw pannendak op de beste manier wordt aangelegd. Dus, met vakkundige specialisten, de beste materialen en al het nodige gereedschap. Maar natuurlijk ook met professioneel, deskundig en betrouwbaar advies. 

Een nieuw pannendak aanleggen is voor ons een klus waar we meer dan 30 jaar ervaring mee hebben. En dat is voor u natuurlijk goed om te weten. U wilt namelijk dat een nieuw pannendak snel en professioneel wordt aangelegd, zodat u niet de nacht hoeft door te brengen zonder een dak boven u hoofd. 

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Materiaalkeuze

Een nieuw pannendak gaat zeer lang mee, tot wel 60 jaar. Wij gebruiken bovendien zeer duurzame materialen, en door onze expertise wordt uw pannendak altijd perfect aangelegd. Wij inventariseren eerst met u de situatie, kijken naar uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden. Daarna brengen we vrijblijvend een offerte uit, en gaan we aan de slag na uw akkoord.

Er zijn veel opties en kleuren mogelijk, maar over het algemeen kunnen we twee groepen dakpannen onderscheiden:

  • Betonnen pannen: betonnen pannen zijn populair. Dit komt omdat ze goedkoop zijn en bovendien makkelijk aan te leggen zijn. De prijs is hierdoor op twee manieren lager. Ook is de pan zeer bestendig tegen weersomstandigheden zoals storm.
  • Keramische pannen: Een type pan dat wordt gebakken en daardoor een mooie uitstraling geeft. Een nieuw pannendak met keramische pannen gaat tot zo’n 60 jaar mee en is goed te impregneren of beschermen met een glazuurlaag.
    Welk materiaal u ook kiest, wij gebruiken de beste en meest vertrouwde merken. Zo weet u zeker dat uw dak heel lang mee gaat. We bieden dan ook probleemloos 10 jaar garantie.

Nieuw pannendak? Isoleer meteen uw dak!

Als u uw dakpannen (op)nieuw laat leggen is het mogelijk om gelijk te zorgen voor goede isolatie. Door het dak te isoleren maakt u uw woning energiezuiniger. Nieuwbouw huizen worden vaak opgeleverd met goede isolatie. Dit bespaart u jaarlijks veel geld en bovendien is goede isolatie een pluspunt voor het milieu.
Echter, bij oudere huizen ontbreekt isolatie vaak. Wij kunnen dit snel en makkelijk voor u aanleggen, en bieden altijd een passende oplossing voor uw situatie. Zo zijn er meerdere opties voor isolatie.

  • Via de buitenzijde, voordelig als u een nieuw pannendak laat aanleggen. Hierbij gaat geen woonruimte binnenshuis verloren.
  • Via de binnenzijde. Ook dit klusje kan eenvoudig worden gedaan bij het aanleggen van een nieuw pannendak. Vaak gaat isolatie vanuit de binnenzijde langer mee.

U leest hier alles over isolatie van uw (nieuw) pannendak.

Vraag een offerte aan