Lekkage Detectie

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Lekkage detectie

Last van een daklekkage en wilt u niet overbodige dakreparatie’s laten uitvoeren? Voer dan direct een lekdetectie uit door UniekDak B.V.

Wij rekenen hier eenmalig € 197,- voor. Hiervan meten wij visueel waar de locatie zit en wat de oorzaak is. Uiteraard krijgt u meteen een vrijblijvende offerte om de daklekkage te laten repareren. Wanneer u kiest om het door ons te laten maken worden de inspectie kosten als korting berekend op de factuur.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Visuele Metingen

Veel lekkages kunnen gelukkig voorkomen worden door uw dak regelmatig te controleren op mankementen. Een goed onderhouden dak kan beter tegen weersomstandigheden en de invloed van de seizoenen op uw dak. Bovendien wordt door goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengd. Wij bieden dan ook niet voor niets onderhoudscontracten aan (waar u hier meer over kunt lezen).

Helaas kan het zelfs bij de beste daken voorkomen dat er een daklekkage ontstaat. Dus wanneer u vermoedt dat er toch een lekkage is, maar de nood niet direct aan de man is, kunt u ons inschakelen voor een dakinspectie. Wij controleren uw dak dan ook op lekkages, waarbij we speciale aandacht besteden aan zwakke plekken. Zo kunnen we lekkages oplossen als ze nog klein zijn

Waar kijken jullie naar bij een lekinspectie?

Omdat een daklekkage verschillende oorzaken kan hebben en op verschillende plekken kan voorkomen is onze 30 jaar ervaring en deskundigheid van onschatbare waarde. De meest kwetsbare plekken zijn de nok, loodafdichtingen, platte daken met loopvlakken, (eventuele) dakkapellen en dakgoten. 

Om te beginnen is het belangrijk om te achterhalen waar het lek vandaan komt. Al onze medewerkers hebben veel ervaring en weten d.m.v. de nieuwste techniek zelfs de kleinste mankementen te vinden. Wanneer het lek in uw dak gevonden is wordt er samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is.

Vraag een offerte aan