Lekkage Detectie

Lekkage Detectie

Last van een daklekkage en wilt u niet overbodige dakreparatie’s laten uitvoeren? Voer dan direct een Lek Detectie uit door Uniek Dak B.V.

Wij rekenen hier eenmalig € 197,– voor. Hiervan meten wij visueel waar de locatie zit en wat de oorzaak is. Uiteraard krijgt u meteen een vrijblijvende offerte om de daklekkage te laten repareren. Wanneer u kiest om het door ons te laten maken worden de inspectie kosten als korting berekend op de factuur!

Visuele Metingen

Veel lekkages kunnen gelukkig voorkomen worden door uw dak regelmatig te controleren op mankementen. Een goed onderhouden dak kan beter tegen weersomstandigheden en de invloed van de seizoenen op uw dak. Bovendien wordt door goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengd. Wij bieden dan ook niet voor niets onderhoudscontracten aan (waar u hier meer over kunt lezen).

Helaas kan het zelfs bij de beste daken voorkomen dat er een daklekkage ontstaat. Dus wanneer u vermoedt dat er toch een lekkage is, maar de nood niet direct aan de man is, kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Wij controleren uw dak dan ook op lekkages, waarbij we speciale aandacht besteden aan zwakke plekken. Zo kunnen we lekkages oplossen als ze nog klein zijn

Snel op locatie

Dankzij onze snelle service kunnen wij binnen 24 uur op locatie zijn. Dit betekent dat we snel schade kunnen verhelpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel een daklekkage vaststellen en opsporen. Als dit nodig is voeren we natuurlijk ter plekke nog een (nood)reparatie uit. Indien het iets minder hoge nood betreft, maken we na de inspectie een geheel vrijblijvende offerte om de schade of de daklekkage vakkundig, duurzaam en vooral goed op te lossen.

Onze Werkwijze

UniekDak B.V. is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring als dakdekker. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Bij ons wordt u altijd direct geholpen op een professionele en efficiënte aanpak.

Omdat een daklekkage verschillende oorzaken kan hebben en op verschillende plekken kan voorkomen is onze 30 jaar ervaring en deskundigheid van onschatbare waarde. De meest kwetsbare plekken zijn de nok, loodafdichtingen, platte daken met loopvlakken, (eventuele) dakkapellen en dakgoten. 

Om te beginnen is het belangrijk om te achterhalen waar het lek vandaan komt. Al onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van daklekkages en weten d.m.v. de nieuwste techniek zelfs de kleinste mankementen te vinden. Wanneer het lek in uw dak gevonden is wordt er samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is.

Daklekkage Lek Detectie Door Middel Van Een Thermische Camera Inspectie Nu Tijdelijk Voor € 197,-

Heeft u een daklekkage en wilt u duidelijk weten waar presies de oorzaak vandaan komt? Vraag dan vandaag nog om een lek detectie. Wij vragen hiervoor een eenmalig tarief van € 197,- inclusief voorrijd kosten, beeld materiaal en een geheel vrijblijvende offerte!