Gratis Dakinspectie

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Gratis dakinspectie

Uw dak is een cruciaal deel van uw huis. Maar helaas krijgt uw dak vaak niet de aandacht die het nodig heeft. Vaak kijkt u er pas naar om wanneer er lekkages of andere mankementen voorkomen. Helaas bent u dan te laat en kunnen de uiteindelijke kosten erg hoog zijn. Dat u de kosten makkelijk had kunnen voorkomen geeft dan vaak nog een extra bittere nasmaak. Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en voorkom onnodig hoge kosten.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Is een gratis dakinspectie echt gratis?

Een dakinspectie is helemaal gratis en vrijblijvend. Het liefst klimmen onze vaklui van uw dak af, geven u een hand en vertellen ze u dat uw dak er piekfijn bij ligt. Vaak is het helaas anders.

Aan de hand van de inspectie zijn er twee mogelijke uitkomsten.

  1. Als het om kleinere reparaties gaat of om onderhoud kunnen we met u afspreken dit meteen uit te voeren. Wij geven u natuurlijk eerst een prijsindicatie en doen niets zonder uw toestemming.
  2. Gaat het om grotere werkzaamheden dan stellen wij gratis een offerte op. Wij geven u een indicatie van de termijn waarop de werken uitgevoerd moeten worden en bekijken met u de mogelijkheden.

Waar kijken jullie naar bij een dakinspectie?

Bij een dakinspectie bekijken wij ter plekke hoe het dak er bij ligt. Natuurlijk vegen we even de bladeren van het dak, en leggen we een losliggend pannetje even vast. We bekijken op uw dak de volgende zaken:

  • De status van uw pannen of dakbedekking
  • Het lood en zinkwerk (dakgoten en afdichtstrip)
  • De staat van de kantpannen en de nokvorst
  • Speciale aandacht voor zwakke plekken
  • Mogelijke lekkages in de toekomst
  • Uw schoorsteen en uitbouwen
  • Het voegwerk
  • De dakconstructie
  • Algemeen onderhoud en reiniging

Aan de hand van al deze zaken kunnen we met u bespreken wat er eventueel nodig is en vrijblijvend kijken of wij daarin iets voor u kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan