Daklekkage

Bij daklekkages en ernstige problemen zijn we snel ter plaatse door te bellen met onze daklekkage service. Mocht er minder spoed zijn, vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.

Neem direct contact op

Last van daklekkage?

Het is prettig als uw dak goed onderhouden is en als u weet dat uw huis goed is beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. Maar soms gaat het mis. Als u vocht onder uw dak ziet of merkt dat er water naar binnen druppelt, heeft u waarschijnlijk last van een daklekkage. In dat geval is het van belang om direct actie te ondernemen en een dakprofessional in te schakelen. Een behoorlijk in de kosten lopen. Ook kan een lekkage schade veroorzaken aan de constructie van uw dak, aan uw huis, inboedel, isolatie, elektra, stucwerk en vloeren. Als het lek op tijd wordt verholpen voorkomt u ernstige gevolgschade en de hoge kosten die dat met zich meebrengt. Ook voorkomt u door een snelle reparatie dat er schimmel en vochtschade in uw woning ontstaat.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage met spoed verhelpen

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze pas aan het licht bij onweersbuien en storm. Heeft u na een flinke regen- of onweersbui schade aan uw dak? Bel ons dan direct.

Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op.

Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opstellen van een rapport en het invullen van een schadeformulier.

Onze werkwijze

UniekDak B.V. is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben en de lekkage op verschillende plekken op een dak kan optreden, daarom is het belangrijk dat de opsporing van het lek en de reparatie vakkundig gebeurt. Dankzij onze jarenlange ervaring, bent u altijd verzekerd van een professioneel resultaat als u ons inschakelt.

De meest kwetsbare plekken van een dak zijn de nok, loodafdichtingen, platte daken met loopvlakken, (eventuele) dakkapellen en dakgoten. Al onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van daklekkages en weten door het gebruik van de nieuwste techniek zelfs de kleinste mankementen te vinden. Wanneer het lek in uw dak gevonden is wordt er samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is.

Heeft u een lekkage en wilt u weten waar de precieze oorzaak vandaan komt? Neem dan contact met ons op om een lekdetectie aan te vragen. Met een thermische camera checken wij het dak en we kunnen u vervolgens een geheel vrijblijvende offerte aanbieden.

Voorkomen is beter dan genezen.

Veel lekkages kunnen gelukkig voorkomen worden door uw dak regelmatig te controleren op mankementen. Een goed onderhouden dak kan beter tegen weersomstandigheden en de invloed van de seizoenen op uw dak. Bovendien wordt door goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarom bieden wij ook onderhoudscontracten aan.

Neem direct contact op

Uw weg naar een waterdicht dak

Bij een daklekkage volgt u het stappenplan en bent u verzekerd van een waterdicht dak. In geval van nood belt u onze noodlijn.

Vraag een offerte aan