Daklekkage

Bij daklekkages en ernstige problemen zijn we snel ter plaatse door te bellen met onze daklekkage service. Mocht er minder spoed zijn, vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.

Neem direct contact op

Last van daklekkage?

Het is prettig als uw dak goed onderhouden is en uw huis beschermt is tegen alle invloeden van buitenaf. Maar soms gaat het mis. Als u vocht onder uw dak ziet of merkt dat er water naar binnen druppelt, heeft u waarschijnlijk last van een daklekkage. Kom dan onmiddellijk in actie!

Een lekkage is zeer vervelend en kan behoorlijk in de kosten lopen. Ook kan een lekkage schade veroorzaken aan de constructie van uw dak, aan uw huis, inboedel, isolatie, elektra, stucwerk en vloeren.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage spoed

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze aan het licht bij onweersbuien en storm. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op 085 130 46 65

Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing. Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op.

Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opstellen van een rapport en het invullen van een schadeformulier.

Onze werkwijze

UniekDak B.V. is een professioneel en gespecialiseerd bedrijf. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan. Omdat een dak lekkage verschillende oorzaken kan hebben en op verschillende plekken kan voorkomen is onze 30 jarige ervaring en deskundigheid van onschatbare waarde. 

De meest kwetsbare plekken zijn de nok, loodafdichtingen, platte daken met loopvlakken, (eventuele) dakkapellen en dakgoten. Al onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van daklekkages en weten door het gebruik van de nieuwste techniek zelfs de kleinste mankementen te vinden. Wanneer het lek in uw dak gevonden is wordt er samen met u gekeken welke oplossing voor u het beste is. 

Heeft u een lekkage en wilt u weten waar de precieze oorzaak vandaan komt? Vraag dan een lek detectie aan. Met een thermische camera checken wij het dak en we kunnen vervolgens een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. 

Voorkomen is beter dan genezen.

Veel lekkages kunnen gelukkig voorkomen worden door uw dak regelmatig te controleren op mankementen. Een goed onderhouden dak kan beter tegen weersomstandigheden en de invloed van de seizoenen op uw dak. Bovendien wordt door goed onderhoud de levensduur aanzienlijk verlengd. Wij bieden dan ook niet voor niets onderhoudscontracten aan.

Helaas kan het zelfs bij de beste daken voorkomen dat er een daklekkage ontstaat. Dus wanneer u vermoedt dat er toch een lekkage is, maar de nood niet direct aan de man is, kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Wij controleren uw dak dan ook op lekkages, waarbij we speciale aandacht besteden aan zwakke plekken. Zo kunnen we lekkages oplossen als ze nog klein zijn

Neem direct contact op

Uw weg naar een waterdicht dak

Bij een daklekkage volgt u het stappenplan en bent u verzekerd van een waterdicht dak. In geval van nood belt u onze noodlijn.

Vraag een offerte aan