Daklekkage Utrecht

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we snel ter plaatse in Utrecht. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Repareer de lekkage snel

Het repareren van een lekkage op het dak lijkt voor een handige doe-het-zelver zo makkelijk. Het simpel vervangen van een dakpan of een stuk bitumen verhitten om op het lekkende deel aan te brengen lijkt al voldoende.

Maar als u niet gespecialiseerd bent in het uitvoeren van dit soort reparaties en het niet gewend bent om te werken met dakbedekkingsmaterialen, dan is de kans groot dat de lekkage niet volledig hersteld wordt. Het kan dan lijken alsof de daklekkage helemaal is verholpen, maar vaak is dat niet het geval. Zonder dat u het doorheeft blijft er nog water in uw woning lekken. Dit kan grote schade aan uw woning en dakconstructie verhoorzaken. Het is daarom goed om een professionele dakdekker in te schakelen om uw daklekkage helemaal te verhelpen.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage verhelpen in Utrecht

Het verhelpen van een dak lekkage in Utrecht begint voor onze dakdekkers door de bron van de lekkage op te sporen. De lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Soms is het een hevige regen- of hagelbui, in andere gevallen kan het gaan om een scheurtje of barstje in uw dakbedekking. Soms kan een klein laagje kit al voldoende zijn om de beschadiging te herstellen. Maar het kan ook zijn dat het noodzakelijk is om uw dakbedekking te repareren of zelfs gedeeltelijk te vervangen.

Voorkom daklekkage

Het is natuurlijk het beste om  is het om een daklekkage te voorkomen. Dit doet u door een keer per jaar of per half jaar (afhankelijk van de staat en ouderdom van het dak) onderhoud te laten uitvoeren aan uw dakbedekking. Zo worden kleine scheurtjes tijdig opgemerkt en is het voor het vocht onmogelijk om nog naar binnen te lopen en schade aan te richten.

Wij kunnen u helpen bij zowel het onderhouden van het dak als het renoveren van het dak in geval van een lekkage als u uit de omgeveing Utrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring bij het opsporen en verhelpen van lekkages weet u zeker dat uw probleem snel is verholpen. Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op.

Vraag een offerte aan