Daklekkage Rotterdam

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we snel ter plaatse in Rotterdam. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Daklekkage in Rotterdam

Bent u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam omdat u last heeft van een daklekkage? Dan komen wij langs om u te helpen. Afhankelijk van de ernst van de daklekkage en de staat van uw dak kunt u de daklekkage plaatselijk laten dichten. U kunt er ook voor kiezen om de volledige dakbedekking te vervangen. Als de daklekkage niet alleen uw plafond en dakbedekking, maar is ook de dakconstructie heeft beschadigd, dan is het misschien zelfs nodig om een volledig nieuw dak te plaatsen.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage Rotterdam

Bij een daklekkage is het belangrijk dat er snel wordt gehandeld. Om te bepalen wat voor u de beste oplossing is, kunnen wij het dak ook inspecteren. Dan wordt gekeken naar de kwaliteit van het dak en de dakconstructie. Zo weet u direct wat de conditie van uw dak is en of het nodig is om de volledige dakbedekking te laten vervangen. Zo voorkomt u hoge kosten op de langere termijn. Ook zijn wij gespecialiseerd in het snel en effectief opsporen van de lekkage.

Na inspectie van het dak geven wij u professioneel advies wat u het beste kunt doen. Het lijkt meestal de goedkoopste oplossing om het dak te repareren, maar soms kan dat op de langere termijn juist een duurdere oplossing zijn. Want als uw dak echt aan vervanging toe is, zal u met een steeds opnieuw te maken met lekkages.

Wij lossen uw probleem op

Wij helpen u met uw daklekkage aan uw woning, schuur of bedrijfspand in Rotterdam. Onze bekwame dakdekkers zijn bekend met elk soort dak en dakbedekking zoals hellende of platte daken, dakpannen, EPDM of bitumen. Wij zorgen ervoor dat de lekkage snel is opgespoord en dat het gehele dak zo snel mogelijk weer volledig waterbestendig is.

Vraag een offerte aan