Daklekkage Arnhem

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we snel ter plaatse in Arnhem. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Daklekkage in Arnhem

Heeft u last van een daklekkage? Wij lossen het op! Hoe de lekkage aan uw dak ook is ontstaan, het is altijd een onaangename verassing en het kan grote schade aanrichten aan uw dak, uw huis of pand en uw inboedel. Het kan zelfs gevaarlijke situaties opleveren.

Daarom is het belangrijk dat een daklekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Gelukkig kunt u daarvoor altijd terecht bij UniekDak BV. Als u contact met ons opneemt, zijn wij binnen 24 uur op locatie bij u in Arnhem. Bij spoedgevallen zijn wij 24/7 te bereiken. U kunt dan bellen met onze noodlijn.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Hoe ontstaat een daklekkage?

Daklekkage kan worden veroorzaakt door slecht onderhoud van uw dak, maar natuurlijk ook door bijvoorbeeld stormschade. Meestal ligt de oorzaak bij achterstallig onderhoud van het dak of de dakbedekking. Hieronder wordt een aantal oorzaken genoemd waardoor een daklekkage kan ontstaan:

  • Slijtage van uw dakbedekking
  • Verouderde afdichtstrips
  • Een defect aan de schoorsteen
  • Dakpannen die loskomen
  • Een verstopte afvoerpijp of dakgoot
  • Vogels onder uw dakbedekking in het isolatiemateriaal
  • Intense acute belasting (bijvoorbeeld voorwerpen die tegen uw dak aanwaaien)
  • Extreem weer


Gelukkig hebben wij 30 jaar ervaring bij het opsporen en verhelpen van lekkages. Dus wat de oorzaak van uw daklekkage ook is, wij lossen het voor u op.

Wij verhelpen uw daklekkage in Arnhem

Als u in Arnhem woont en u heeft last van een lekkage aan het dak van uw woning, dan wil u dat natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. U kunt daarvoor altijd terecht bij UniekDak BV. Dankzij onze vakkundige lekdetectie en uitvoering van reparatiewerkzaamheden hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Als u contact met ons opneemt dan komt een van onze professionals zo snel mogelijk naar u toe in Arnhem om het probleem op te lossen.

Vraag een offerte aan