Dakdekker

Zoekt u een ervaren dakdekker? Bij daklekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Mocht er minder spoed zijn vul dan ons contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met u op.

Neem direct contact op

Dakdekker nodig?

Een dak is meer dan alleen het bovenste deel van uw huis. Het houdt u droog en zorgt voor de stabiliteit van uw huis. Goed onderhoud is daarom belangrijk, en het is daarbij absoluut aan te raden professionals in te schakelen. Zij kunnen schade voorkomen en problemen oplossen voordat ze beginnen.

Maar ook als er een heel nieuw dak op uw huis of pand moet komen te liggen, reparaties nodig zijn, een renovatie of grote opknapbeurt gewenst is of er met spoed iets op uw dak moet worden gedaan, kunt u terecht bij een dakdekker. Uniek Dak heeft meer dan 30 jaar ervaring op het dak en heeft een goede reputatie in Utrecht en omgeving.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Een professionele dakdekker

Voor iedere klus op uw dak! Wij hebben ervaren vaklui, met passie voor het vak (en dak) en de beste materialen en gereedschappen in huis, zodat we voor iedere klus perfect werk kunnen leveren. Snel, efficiënt, voordelig en van hoge kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus met ons team aan!

Wij streven er naar u zo goed mogelijk te helpen. Denk aan: 

  • Het aanleggen van pannendaken en platte daken.
  • Het repareren of volledig renoveren van de nokvost
  • Lood en zinkwerk aanbrengen en vervangen
  • Schoorsteen Renovatie
  • Aanbrengen vogelwering​
  • Volledig dakkapel renovatie
  • Het plaatsen van dakramen en lichtkoepels
  • En nog veel meer.

Snel op locatie

Dankzij onze manier van service bieden, zijn wij binnen 24 uur op locatie. Hierdoor kunnen we snel een daklekkage opsporen en het achterliggende probleem vaststellen. Nadat we dit hebben gedaan maken we een geheel vrijblijvende offerte om de daklekkage op een vakkundige en goede manier te repareren of eventueel nodige renovaties uit te voeren.

In geval van spoed staan wij altijd voor u klaar. Indien nodig brengen we eerst een noodreparatie aan, waarna we met u kijken welke reparaties verder nodig zijn en daarvoor een offerte uitbrengen.

Neem direct contact op

Uw weg naar een waterdicht dak

Bij een daklekkage volgt u het stappenplan en bent u verzekerd van een waterdicht dak. In geval van nood belt u onze noodlijn.

Vraag een offerte aan