Dakdekker

Zoekt u een ervaren dakdekker? Bij daklekkages en ernstige problemen zijn wij snel ter plaatse. Mocht er minder spoed zijn vul dan ons contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met u op.

Neem direct contact op

Dakdekker nodig?

Een dak is meer dan alleen het bovenste deel van uw huis. Het dak houdt u droog en zorgt voor de stabiliteit van uw huis. Daarom is het belangrijk om het dak goed te onderhouden. Bij reparaties of herstelwerkzaamheden is het aan te raden professionals in te schakelen zodat kwaliteit gegarandeerd is. Vakkundige dakdekkers kunnen schade voorkomen en problemen oplossen voordat ze deze erger worden.

Maar ook als er een heel nieuw dak op uw huis of pand moet komen te liggen, reparaties nodig zijn, een renovatie of grote opknapbeurt gewenst is of er met spoed iets op uw dak moet worden gedaan, kunt u terecht bij een dakdekker. Uniek Dak heeft meer dan 30 jaar ervaring op het dak en heeft een goede reputatie in Utrecht en omgeving.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Een professionele dakdekker

Wij staat klaar voor iedere klus op uw dak! Wij hebben ervaren vakmensen, met passie voor het vak (en dak). Ook maken wij altijd gebruik van de beste materialen en gereedschappen, zodat we voor iedere klus perfect werk kunnen leveren. Snel, efficiënt, voordelig. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke klus met ons team aan! Onze dakdekkers werken veilig, snel en leveren kwaliteit.

Onze dakdekkers zijn van alle markten thuis. Zij kunnen u helpen bij grote en kleinere klussen aan uw dak. Hieronder staat een aantal van de meest voorkomende werkzaamheden die dakdekkers kunnen uitvoeren:

  • Het aanleggen van pannendaken en platte daken
  • Het repareren of volledig renoveren van de nokvost
  • Lood en zinkwerk aanbrengen en vervangen
  • Schoorsteenrenovatie
  • Aanbrengen van vogelwering​
  • Renovatie van de dakkapel
  • Het plaatsen van dakramen en lichtkoepels

Snel op locatie

Behalve onze kwalitatieve manier van werken, bieden wij ook een hoog niveau van service. Onze manier van service bieden, zijn wij binnen 24 uur op locatie. Hierdoor kunnen we snel een daklekkage opsporen en het achterliggende probleem vaststellen. Nadat we dit hebben gedaan maken we een geheel vrijblijvende offerte om de daklekkage op een vakkundige en goede manier te repareren of eventueel nodige renovaties uit te voeren.

In geval van spoed staan wij altijd voor u klaar. Als het nodig is voeren wij eerst een noodreparatie uit, waarna we met u kijken welke andere stappen er nodig zijn om het dak te herstellen. Wij brengen altijd eerst een offerte uit, zodat u weet waar u aan toe bent.

Neem direct contact op

Uw weg naar een waterdicht dak

Bij een daklekkage volgt u het stappenplan en bent u verzekerd van een waterdicht dak. In geval van nood belt u onze noodlijn.

Vraag een offerte aan