Dakdekker Utrecht

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Utrecht. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Dakdekker nodig in Utrecht?

Dakdekker nodig in Utrecht? Wij staan voor u klaar. U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden, en het dak vormt daarvoor de zogenaamde toef op de taart. Echter, uw dak is een plek waar u niet vaak komt, en bovendien een complex geheel. Om het goed te onderhouden wilt u dus terecht kunnen bij een echte expert.

UniekDak BV is een bedrijf dat al 30 jaar lang met gepassioneerde vaklui zorgt voor uw dak. Hierdoor kunnen we snel ter plaatse zijn als u ons nodig heeft. Wij kennen Utrecht door en door, en dus weten we wat het beste is voor uw dak in deze stad.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage in Utrecht?

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze aan het licht bij onweersbuien en storm. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op 030 227 3241‬.

Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing. Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op.

Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opstellen van een rapport en het invullen van een schadeformulier.

Wat doen wij als dakdekker in Utrecht?

Het is erg belangrijk om uw dak goed te onderhouden en wanneer nodig te repareren. Ook is het voor uw dak belangrijk dat het goed wordt aangelegd en kan een (grondige) renovatie soms nodig zijn. Daarnaast kunt u last hebben van lekkage. Wij staan altijd voor u klaar. We sturen altijd van tevoren een vrijblijvende offerte en komen graag langs voor een gratis dakinspectie en een deskundig, betrouwbaar advies.

In overleg met ons is alles op uw dak mogelijk. Denk aan:

Vraag een offerte aan