Dakdekker Utrecht

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Utrecht. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Renovatie, reparatie en onderhoud in Utrecht

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Utrecht voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden aan uw dak? Neem dan contact met ons op. Wij zijn werkzaam Utrecht en omgeving en voeren dagelijks uiteenlopende dakdekkerswerkzaamheden uit. Zo helpen wij u bij reparatie, isolatie, onderhoud en renovatie van daken met pannen, bitumen en kunststof.

Wilt u weten hoe onze dakdekkers u kunnen helpen? Wij komen graag bij u langs in Utrecht voor een gratis dakinspectie. Meestal kunnen wij binnen een week bij u langskomen om het dak te inspecteren.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Kwalitatieve dakwerken in Utrecht

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons altijd verzekerd van een kwalitatief resultaat. Wij zijn voor allerlei werkzaamheden in te schakelen. Zo kunnen wij uw (platte) dak renoveren, maar helpen wij ook bij het renoveren van kleinere onderdelen van uw dak, zoals aan de schoorsteen, dakgoot, dakkapel en nokvorst. U hoeft alleen maar ons dakdekkersbedrijf in te schakelen en uw dak wordt meteen onder handen genomen.

Ook hulp bij daklekkage en dakinspectie

Het is erg belangrijk om uw dak goed en regelmatig te onderhouden en om het dak tijdig te repareren als dat nodig is. Daarom moet u niet te lang wachten met het inschakelen van een dakdekker als u schade heeft aan uw dak. Als u plotseling opmerkt dat er water- of vochtschade is in uw huis, dan heeft u wellicht last van  grote een daklekkage. Twijfel niet en bel in dat geval meteen naar onze daklekkage spoedservice. Wij kunnen u dan direct helpen. Wij sporen het lek snel op en herstellen deze.

Tevens is het zeer verstandig om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. Tijdens deze grondige inspectie wordt de huidige staat van uw dak bepaald. Zo wordt er bekeken of er ergens zwakke plekken zitten. Wij voeren deze inspectie gratis bij u in Utrecht uit.

Vraag een offerte aan