Dakdekker Rotterdam

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Rotterdam. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Dakdekker nodig in Rotterdam?

Dakkerdekker in Rotterdam nodig? We zijn al onderweg! Uw dak maakt uw huis compleet en is bovendien belangrijk voor de stabiliteit. Toch is het ook het onderdeel dat het meest te verduren krijgt van weersomstandigheden en andere kleine bedreigingen van buitenaf.

Gelukkig kunt u bij een goede aanleg en goed onderhoud lang van uw dak genieten. Uw dakdekker helpt u daar graag bij, ook als er reparaties nodig zijn of als uw dak eens grondig gerenoveerd moet worden. 

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage in Rotterdam?

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze aan het licht bij onweersbuien en storm. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op ‪010 3076226‬.

Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing. Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op.

Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opstellen van een rapport en het invullen van een schadeformulier.

Wat doen wij als dakdekker in Rotterdam?

Het is erg belangrijk om uw dak goed te onderhouden en wanneer nodig te repareren. Ook is het voor uw dak belangrijk dat het goed wordt aangelegd en kan een (grondige) renovatie soms nodig zijn. Daarnaast kunt u last hebben van lekkage. Wij staan altijd voor u klaar. We sturen altijd van tevoren een vrijblijvende offerte en komen graag langs voor een gratis dakinspectie en een deskundig, betrouwbaar advies.

In overleg met ons is alles op uw dak mogelijk. Denk aan:

Vraag een offerte aan