Dakdekker Rotterdam

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Rotterdam. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Dakdekker nodig in Rotterdam?

Als u last heeft van een daklekkage, is het verstandig om snel een dakdekker in te schakelen. Hoe langer u wacht, hoe groter de schade wordt. Als u in Rotterdam en omgeving woont en op zoek bent naar een professionele dakdekker, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze vakmannen helpen u graag bij al uw dakproblemen. Behalve bij een daklekkage, kunnen wij u ook helpen bij andere werkzaamheden. Wij kunnen bijvoorbeeld een geheel nieuw dak voor u aanleggen. Ook kunt u ons bellen voor het renoveren van uw platte of hellende dak of voor reparaties aan een pannendak.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

De werkzaamheden die wij uitvoeren

Voor het aanleggen van nieuwe platte daken of het renoveren van uw bestaande platte dak staan wij voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn daarom gespecialiseerd in allerlei soorten dakwerkzaamheden. Wij proberen altijd samen met u een oplossing te vinden voor uw probleem. Naast onderhoud en renovatie kunt u ook voor het isoleren van uw dak u bij ons terecht. Met een eenmalige investering kunt u daardoor veel geld besparen.

Met spoed een dakdekker uit Rotterdam inschakelen

Naast de werkzaamheden die wij op afspraak op doordeweekse dagen voor u uitvoeren, kunt u ons ook met spoed inschakelen. Zeker in de herfst- en wintermaanden kunt u onze hulp hard nodig hebben vanwege de heftige weersomstandigheden zoals hevige buien of sneeuwstormen. Als uw dak daardoor beschadigd is geraakt, kan het water via beschadigingen aan uw dak naar binnen lopen. Het vocht zal in uw houten dakconstructie trekken, met alle gevolgen van dien. In het ergste geval zorgt het vocht voor houtrot, waarbij de stabiliteit van de dakconstructie verzwakt wordt.

Onze spoeddakdekker kan dan voor een noodoplossing zorgen, om een verergering van deze schade tegen te gaan. Als het weer het toelaat kan voor een structureel herstel van de schade aan uw dak worden gezorgd. Onze spoeddakdekker in Rotterdam is 24/7 beschikbaar. Heeft u momenteel te maken met een lekkage aan uw dak, of moeten er andere werkzaamheden plaatsvinden aan om uw dak te verbeteren? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan