Dakdekker Eindhoven

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Eindhoven. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Heeft u een dakdekker nodig in Eindhoven?

Een goede dakdekker is van alle markten thuis. Er zijn veel werkzaamheden die uitgevoerd kunnen of moeten worden aan een dak. Bijvoorbeeld het verhelpen van een daklekkage of het plaatsen van dakbedekking. Heeft u voor deze of voor andere dakwerkzaamheden een professionele dakdekker in Eindhoven nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn een professionele dakdekkersdienst in de regio Eindhoven. Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende werkzaamheden aan het dak is geen klus voor ons onmogelijk.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Meest voorkomende werkzaamheden

Wij kunnen u als dakdekker in de regio Eindhoven helpen bij al uw problemen aan het dak van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Werkzaamheden aan platte daken
  • Renovatie of reparatie van een pannendak
  • Opsporen en verhelpen van daklekkage
  • Lood- en zinkwerk van onder andere dakgoten
  • Werkzaamheden aan de schoorsteen


Het maakt voor ons niet uit of uw woning een plat dak of een schuin dak heeft. Wij kunnen uit de voeten met alle soorten dakbedekking. Ook wanneer er sprake is van een lekkage aan het dak, kunnen wij u van dienst zijn. Dankzij onze spoedservice die wij aanbieden in Eindhoven en omgeving, zijn wij binnen korte tijd bij u thuis en herstellen wij de lekkage wanneer mogelijk nog dezelfde dag.

Behalve hulp bij daklekkages, voeren wij ook andere werkzaamheden aan en rondom het dak uit. Wij kunnen bijvoorbeeld uw dak isoleren. Dit is aan te raden, omdat het isoleren van een dak een grote besparing op het energieverbruik kan opleveren. Dit scheelt een hoop geld en bovendien is het ook goed voor het milieu.

Neem vrijblijvend contact op

Mocht u een ander probleem met uw dak hebben die hierboven niet staat genoemd, dan kunt u ons gerust bellen of e-mailen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de meest voorkomende problemen al eens opgelost. Wij kunnen u dus zeer waarschijnlijk van dienst zijn.

Voor alle soorten dakwerk in de regio Eindhoven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen vervolgens bij u langs en voeren gratis een inspectie uit. Aan de hand daarvan kijken wij welke werkzaamheden nodig zijn en stellen wij gratis een offerte voor u op.

Vraag een offerte aan