Dakdekker Eindhoven

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Eindhoven. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Dakdekker nodig in Eindhoven?

We zijn al onderweg! Als u een eigen huis of bedrijfspand bezit in Eindhoven, dan wilt u natuurlijk dat dat in topconditie blijft. Het sluitstuk daarvoor is uw dak. Omdat veel mensen niet gespecialiseerd zijn in aanleg, onderhoud of reparatie van hun dak, komt een betrouwbare en deskundige dakdekker met ervaring in Eindhoven altijd van pas. Gelukkig zijn wij, UniekDak BV, uw specialist op het dak.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage in Eindhoven?

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze aan het licht bij onweersbuien en storm. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op ‪085 130 46 65‬

Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing. Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op.

Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij worden de meeste schades bij storm vergoed. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het opstellen van een rapport en het invullen van een schadeformulier.

Wat doen wij als dakdekker in Eindhoven?

Het is erg belangrijk om uw dak goed te onderhouden en wanneer nodig te repareren. Ook is het voor uw dak belangrijk dat het goed wordt aangelegd en kan een (grondige) renovatie soms nodig zijn. Daarnaast kunt u last hebben van lekkage. Wij staan altijd voor u klaar. We sturen altijd van tevoren een vrijblijvende offerte en komen graag langs voor een gratis dakinspectie en een deskundig, betrouwbaar advies.

In overleg met ons is alles op uw dak mogelijk. Denk aan:

Vraag een offerte aan