Dakdekker Breda

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Breda. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Zoekt u een dakdekker in Breda?

Wij staan voor u klaar! Moet uw dak worden gerepareerd of gerenoveerd en woont u in de regio Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij voeren voor u allerlei soorten werkzaamheden aan daken uit. Hierbij valt te denken aan het plaatsen van nieuwe dakbedekking, het leggen van pannendaken, of onderhoud en herstelwerkzaamheden aan uw dak. Wij zijn van alle markten thuis.

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Veel mensen hebben echter niet de kennis om zelf hun dak te onderhouden, repareren of aan te leggen. Gelukkig zijn wij altijd in de buurt. Als professionele dakdekker met 30 jaar ervaring kunnen wij u altijd van dienst zien, hoe groot het probleem ook is. Wij zijn in te schakelen voor allerhande werkzaamheden op en rond het dak als u woont in de regio Breda. Denk hierbij aan:

  • Aanleg van een nieuw dak
  • Reparatie van het dak
  • Renovatie van het dak
  • Onderhoud, reiniging en controle van het dak
  • Spoedopdrachten
  • Detecteren en verhelpen van lekkages

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage oplossen in Breda

Veel daklekkages ontstaan nadat er een grote regen- en onweersbui of storm is geweest. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op. Als er vanwege extreme weersomstandigheden of door een andere oorzaak schade aan uw dak is ontstaan, kunnen wij u direct van dienst zijn.

U belt dan direct onze noodlijn via het telefoonnummer ‪076 7002949. Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing.

Waarvoor kunt u ons inschakelen als dakdekker in Breda?

Het is erg belangrijk om uw dak goed en regelmatig te onderhouden en om het dak tijdig te repareren als dat nodig is. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een dakdekker als u schade heeft aan uw dak. Ook is het van belang dat een dak goed wordt aangelegd. Soms is een (grondige) renovatie van het dak nodig. Daarnaast kunt u last hebben van lekkage. Bij alle voorgenoemde problemen en nog veel meer, staan wij voor u klaar.

Wij sturen  van tevoren altijd een vrijblijvende offerte en komen graag bij u langs in Breda om een gratis dakinspectie uit te voeren. Op basis daarvan geven wij u een deskundig, betrouwbaar advies en nemen wij samen eventuele vervolgstappen door. Wij stellen gratis een vrijblijvende offerte op. Zo weet u direct waar u aan toe bent en zit u nergens aan vast.

Vraag een offerte aan