Dakdekker Arnhem

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Arnhem. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Dakdekker nodig in Arnhem?

We zijn al onderweg! U kunt om meerdere redenen een dakdekker nodig hebben. De belangrijkste redenen zijn natuurlijk dat uw dak in optimale staat is, goed wordt onderhouden en dat wanneer dat nodig is, er snel een dakdekker ter plaatse is met een schat aan ervaring en een grote deskundigheid.

Wij zorgen er met onze deskundige en ervaren dakdekkers voor dat uw dak er altijd goed bijligt. Zowel bij het aanleggen als bij reparaties of renovaties. Daarnaast voeren we graag het onderhoud uit en komen we gratis langs voor een dakinspectie. Zo weet u zeker dat het belangrijkste onderdeel van uw huis u altijd droog en comfortabel houdt.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Daklekkage in Arnhem?

Helaas ontstaan veel daklekkages of komen ze aan het licht bij onweersbuien en storm. Heeft een onweersbui schade aan uw dak bezorgd? Bel dan direct de noodlijn op.

Wij staan dag en nacht voor u klaar en zorgen altijd zo snel mogelijk voor een oplossing. Vooral bij stormschade is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom gevaarlijke situaties en ga niet zelf het dak op.

Inmiddels staan wij al meer dan 30 jaar op het dak. Door heel Zuid- en Oost-Nederland. Hierdoor kennen we de omstandigheden door en door, en kunnen we een zeer gepaste oplossing bieden voor problemen op uw dak die door lokale omstandigheden (zoals het weer) worden veroorzaakt. 

Wat doen wij als dakdekker in Arnhem?

Als u een dakdekker nodig heeft in Arnhem, dan kunt u bij ons terecht. Altijd. Wij draaien onze hand niet om voor klussen aan uw dak. Daarom hebben wij al 30 jaar ervaring en geven we met een gerust hart 10 jaar garantie. Dit heeft ons, ook in Arnhem, zeer veel tevreden klanten opgeleverd. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Denk aan:

 

Wanneer u niet zeker weet of er een klus aan uw dak nodig is, of daar goed over geadviseerd wilt worden, dan komen we graag bij u langs in Arnhem om ter plekke de situatie te bekijken en u advies te geven. Dat is het voordeel van een ervaren specialist en klantgerichte dakdekker!

Vraag een offerte aan