Dakdekker Arnhem

Bij lekkages en ernstige problemen zijn we binnen 24 uur ter plaatse in Arnhem. Mocht er minder spoed zijn dan horen we graag hoe we u kunnen helpen. 

Heeft u een dakdekker in Arnhem nodig?

Er zijn veel werkzaamheden die uitgevoerd kunnen of moeten worden aan het dak. Voor deze werkzaamheden is vaak veel kennis en ervaring vereist. Het is daarom altijd belangrijk dat u een professionele vakman inschakelt voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Als u problemen heeft met betrekking tot uw dak dan moet u niet te lang wachten om dakdekker te laten komen. Een dakdekker doet meer dan alleen een dak plaatsen. Een aantal voorbeelden van werkzaamheden van een dakdekker zijn het renoveren van het dak, het vervangen van de dakconstructie of onderhoud en reiniging van het dak. Wij kunnen deze (en nog veel meer) taken voor u uitvoeren.

''Na het ontdekken van een lekkage op zolder contact opgenomen met UniekDak voor een lek detectie. Al snel konden zij ons, dmv foto’s, precies uitleggen wat de oorzaak was van de lekkage.''

5/5

Barbara op 2 september 2020

Wij repareren of renoveren uw dak in Arnhem

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker, timmerman of vakman voor werkzaamheden op en om uw huis dan bent u bij ons aan het goede adres. Mocht u problemen ondervinden aan uw dak, zoals een lekkage, dan kunt u hiervoor contact opnemen met ons. Wij hebben voor het verhelpen van daklekkages in Arnhem zelfs een telefonische noodlijn, zodat wij u direct kunnen helpen.

Wanneer u onze dakdekker inschakelt voor uw werkzaamheden, kunt u rekenen op een snelle service en een perfect resultaat tegen een zeer scherp tarief. Omdat wij 30 jaar ervaring hebben met dakwerken, weet u zeker dat uw dak er na onze professionele hulp weer perfect uit ziet en dat u jarenlang vooruit kunt.

Uitvoeren van een dakinspectie

Wanneer u niet zeker weet of er een klus aan uw dak nodig is of als u geadviseerd wilt worden, dan komen we graag bij u langs in Arnhem om ter plekke de situatie te bekijken en u advies te geven. Wij kunnen dan ook een gratis dakinspectie voor u uitvoeren. U kunt het dak dan door ons laten controleren, bijvoorbeeld als u twijfelt over de conditie en kwaliteit daarvan. U weet dan precies waar u de komende jaren aan toe bent en of er eventueel werkzaamheden nodig zijn aan het dak. Wij brengen in kaart waar u risico loopt op lekkage. We kijken hoe de dakgoot eruit ziet, of er scheuren zitten in de dakbedekking en of u last heeft van een poreuze nokvorst en of de dakpannen misschien moeten worden hersteld. Dit is belangrijke informatie, waarmee u voorkomt dat er op termijn vervelende problemen ontstaan.

Als u graag een dakinspectie wil laten uitvoeren in Arnhem of als u andere vragen of opmerkingen heeft, kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen

Vraag een offerte aan